Satın almadan önce örnek bir web sitesi görebilir miyim?

Satın almadan önce örnek bir web sitesi görebilir miyim? sorusunun cevabı kesinlikle EVETTTT... Çünkü hazır web site paketleri zaten bu mantık ile oluşturulan bir yapıdır. Bir internet sitesi şüphesiz oldukça karmaşık bir süreç. nasıl bir site tasarımı yapacağınızı zaten oldukça zor karar verirken, bir de yaptırdığınız sitenin bir süre sonra üzerinde değişiklik yapmak istediğinizde ya da tasarımı beğenmediğinizde maalesef geri dönüşü olmayan ya da revizeleri kucak dolusu ücret ile yapılan işlemler.

Ancak hazır internet sitesi tasarımı tam bu noktada bir kurtarıcı. Akweb Bilişim olarak hazırlamış olduğumuz yüzlerce internet sitesi teması içerisinden hayalinizdeki temayı beğenerek sitenizi henüz tasarlamadan örnek canlı demosunu görebiliyorsunuz. Bu sayede kafanızda karışıklığa yol açacak bir şey kalmaz. Çünkü tema canlı canlı önünüzdedir. Ayrıca hazır web site temaları hayal edemediğiniz ya da aklınıza gelmeyen özellikleride barındırabileceğinden sizin için tabiri caizse bir taşla iki kuş vurmaya yarayacaktır. 

https://www.akwebtema.com/web-site-temalari.html buradan hazır web site paketlerimizi inceleyebilir, her temanın resmi altında bulunan DEMO linkine tıklayarak internet sitesinin canlı demosunu görebilirsiniz. Tema üzerinde kaldırılmasını istediğiniz alanlar var ise kaldırabilir, eklenmesini istediğiniz özellikler var ise de ekleyerek işlemlerinizin kolaylıkla sağlanmasını sağlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Abone Olun...

Sitemizdeki tüm yenilikler ve güncellemelerden
ilk siz haberdar olun