R10.net artık Netinternet verimerkezinde

Bilişim ve teknoloji işleriyle gerek kurumsal boyutta gerekse de bireysel olarak uğraşan herkes'in gemisi mutlaka r10.net'e uğramıştır :) Şüphesiz milyonlarca kişiye gerek ticaret gerekse de bilgi paylaşımı anlamında ev sahipliği yapan r10.net webmaster forumu için tahmin edebileceğiniz üzere oldukça güçlü bir alt yapı olması gerekiyor. 

Bu kadar büyük bir ticari ve bireysel hacim beraberinde bir çok sıkıntıları da doğurmakta. Bilindiği üzere son dönemlerde r10.net çok fazla saldırı alıyor ve site erişilmez duruma geliyordu. R10.net i barındıran radore verimerkezinin saldırılar hususunda yetersiz kalması, erişimlerin sürekli olarak kesilmesi ve benzeri bir çok sebep taşınma kararı aldırmış olsa gerek ki Dünyanın en aktif ve kaliteli forum sitesi r10.net artık Netinternet verimerkezinde :)

Bu dev forumu hangi alt yapı kaldırıyor dediğinizi duyar gibiyiz. R10.net yatayda hızlı şekilde büyütülebilen bir alt yapıya alınarak toplamda 19 adet sunucu üzerinde çalışmaktadır. Tamamen netinternet ekibinin %100 kendilerine özgün geliştirdiği WAF servisi ile artık saldırılar karşısında kapanmayan bir halde kullanıcılarına hizmet vermekte.

Dünyanın en büyük webmaster forumlarından birisi olan r10.net için bu değişim oldukça etkili olduğu kesin.

Abone Olun...

Sitemizdeki tüm yenilikler ve güncellemelerden
ilk siz haberdar olun